مقاله ارزيابي و مقايس? سطح پايداري محصولات زراعي شرق حوض? زاينده‌رود تحت شرايط خشکسالي با استفاده از تکنيک تصميم چندمعياره

مقاله ارزيابي و مقايس? سطح پايداري محصولات زراعي شرق حوض? زاينده‌رود تحت شرايط خشکسالي با استفاده از تکنيک تصميم چندمعياره

… دانلود …

مقاله ارزيابي و مقايس? سطح پايداري محصولات زراعي شرق حوض? زاينده‌رود تحت شرايط خشکسالي با استفاده از تکنيک تصميم چندمعياره دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزيابي و مقايس? سطح پايداري محصولات زراعي شرق حوض? زاينده‌رود تحت شرايط خشکسالي با استفاده از تکنيک تصميم چندمعياره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله ارزيابي و مقايس? سطح پايداري محصولات زراعي شرق حوض? زاينده‌رود تحت شرايط خشکسالي با استفاده از تکنيک تصميم چندمعياره،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزيابي و مقايس? سطح پايداري محصولات زراعي شرق حوض? زاينده‌رود تحت شرايط خشکسالي با استفاده از تکنيک تصميم چندمعياره :

تعداد صفحات : 16

همزمان با توسع مباحث پایداری، تلفیق جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی برای انجام فرایند تصمیم ضروری به نظر می‌‌رسد. این مقاله با تجمیع جنبه‌‌های مختلف پایداری و استفاده از تکنیک تصمیم‌‌گیری چندمعیاره (فرایند تحلیل سلسله مراتبی) به سنجش و مقایس سطح پایداری محصولات زراعی در مقیاس مزرعه‌ای پرداخته است. داده‌های مورد نیاز از طریق تکمیل 140 پرسش‌نامه و مصاحب رو در رو با کشاورزان شرق حوض رودخان زاینده‌‌رود برای چهار محصول یونجه، گندم، جو و ذرت علوفه‌‌ای در سال زراعی 1390- 1391 جمع‌آوری شد. نتایج نشان داد که یونجه با وزن نهایی 287/0 پایدارترین محصول است و جو، گندم و ذرت علوفه‌‌‌ای به ترتیب با وزن نهایی 266/0، 235/0 و 212/0 در رتبه‌های بعدی پایداری قرار دارند. همچنین، بر اساس معیار زیست‌‌محیطی، جو با نمر 352/0 پایدارترین محصول بود. در رتبه‌‌بندی محصولات بر اساس معیارهای اجتماعی و اقتصادی به ترتیب یونجه با وزن 274/0 و 50/0 دارای بالاترین سطح پایداری بود. با توجه به افزایش رقابت کاربری آب در حوض رودخان زاینده‌‌رود و افزایش ارزش آب در بخش کشاورزی با تغییر وزن شاخص آب مصرفی تحلیل حساسیت انجام گرفت. نتایج حاکی از این بود که با افزایش وزن مؤلف زیست‌‌محیطی تا سطح 4/0 پایداری کلی جو افزایش می‌‌یابد. این نتیجه با افزایش فشار بر منابع آب زیرزمینی و به تبع آن شوری آب و خاک و نیاز آبی پایین جو نسبت به سایر محصولات در منطقه سازگار است.

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله ارزيابي و مقايس? سطح پايداري محصولات زراعي شرق حوض? زاينده‌رود تحت شرايط خشکسالي با استفاده از تکنيک تصميم چندمعياره روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله ارزيابي و مقايس? سطح پايداري محصولات زراعي شرق حوض? زاينده‌رود تحت شرايط خشکسالي با استفاده از تکنيک تصميم چندمعياره