ارزيابي خصوصيات فيزيکي و مکانيکي فيلم کتيراي غني شده با ويتامين c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتري هاي بيماري زاي مواد غذايي

ارزيابي خصوصيات فيزيکي و مکانيکي فيلم کتيراي غني شده با ويتامين c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتري هاي بيماري زاي مواد غذايي

… دانلود …

ارزيابي خصوصيات فيزيکي و مکانيکي فيلم کتيراي غني شده با ويتامين c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتري هاي بيماري زاي مواد غذايي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزيابي خصوصيات فيزيکي و مکانيکي فيلم کتيراي غني شده با ويتامين c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتري هاي بيماري زاي مواد غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي ارزيابي خصوصيات فيزيکي و مکانيکي فيلم کتيراي غني شده با ويتامين c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتري هاي بيماري زاي مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن ارزيابي خصوصيات فيزيکي و مکانيکي فيلم کتيراي غني شده با ويتامين c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتري هاي بيماري زاي مواد غذايي :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : چهارمين همايش ملي امنيت غذايي

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

در بررسی حاضر فیلم خوراکی کتیرای غنی شده با ویتامین ث و عصاره گل سرخ تولید شد. سپس خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و میکروبی فیلم های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بررسی نشان داد افزودن این ترکیبات رطوبت و حلالیت فیلم را کاهش داد. میزان نفوذپذیری به بخار آب با افزودن عصاره گل سرخ افزایش ویتامین ث کاهش معنی داری پیدا نکرد (P0.05) افزودن ویتامین ث و عصاره گل سرخ باعث کم شدن مقاومت کششی فیلم و بالا رفتن درصد کشش فیلم شد (P0.05). همچنین افزودن عصاره گل سرخ و ویتامین ث تغییری در شدت رنگ ایجاد نکرد. خواص ضد میکروب فیلم با افزودن عصاره گل سرخ در سطح 1/5 درصد تقویت شد و توانست باکتری های مورد بررسی را شامل ایکلای، باسیلوس اوریوس و سالمونلا تیفی موریم را مهار نماید.

اینک شما با جستجوی عبارت ارزيابي خصوصيات فيزيکي و مکانيکي فيلم کتيراي غني شده با ويتامين c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتري هاي بيماري زاي مواد غذايي وارد این سایت شده اید جهت مشاهده توضیحات بیشتر در این خصوص روی لینک ادامه مطلب کلیک فرمایید.
ارزيابي خصوصيات فيزيکي و مکانيکي فيلم کتيراي غني شده با ويتامين c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتري هاي بيماري زاي مواد غذايي