استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي

استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي

… دانلود …

استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي :

سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات : 9

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

كلید واژه: کیک، جایگزین چربی، آرد کامل دانه خربزه، بافت، رنگ پوسته

اینک شما با جستجوی عبارت استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي وارد این سایت شده اید جهت مشاهده توضیحات بیشتر در این خصوص روی لینک ادامه مطلب کلیک فرمایید.
استفاده از آرد دانه خربزه به عنوان مقلد چربي در توليد کيک کم چرب و بررسي خصوصيات کمي و کيفي محصول نهايي