بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبناني

بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبناني

… دانلود …

بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبناني دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبناني کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبناني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبناني :

سال انتشار : 1392

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات : 10

سابقه و هدف: با توجه به تولید انبوه سیب در ایران، با استفاده از فناوری های موثر بسته بندی و انبارداری می توان از ضایعات این میوه ارزشمند جلوگیری کرد. نظر به نقش موثر اتیلن در افت کیفیت سیب، این پژوهش با هدف بررسی اثر کاهش اتیلن در بهبود کیفیت دو رقم سیب تولیدی ایران طی انبارداری، انجام شد.مواد و روش ها: آزمایش به صورت طرح کرت خرد شده در زمان بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار و با استفاده از گرانول های حاوی نانو جاذب اتیلن در دو سطح (0 و 10 گرم) و 1- متیل سیکلوپروپن در دو سطح (1 ppm و 0) بر روی سیب قرمز و زرد لبنانی انجام شد. نمونه ها در انبار با دمای ±0.5 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 90% به مدت 5 ماه، قرار گرفت. ارزیابی کیفی نمونه ها (شامل افت وزن، سفتی بافت، pH، اسیدیته و کل مواد جامد محلول) قبل از انبار و هر ماه یک بار انجام شد. ویتامین ث نیز در ابتدا و انتهای انبارداری تعیین شد.یافته ها: مقایسه میانگین ها نشان داد کمترین (4.39) pH، بیشترین اسیدیته (0.31 درصد)، پایین ترین مواد جامد محلول (14.28 درصد)، بیشترین سفتی بافت (17.54N/m2)، پایین ترین میزان کاهش وزن (3.10 درصد) و بالاترین مقدار ویتامین ث (6.27mg/100g-1) مربوط به تیمار توام 1-MCP و جاذب اتیلن بود و بر عکس بیشترین (4.60) pH، کمترین اسیدیته (0.25 درصد)، بیشترین مواد جامد محلول (15.1 درصد)،کمترین سفتی بافت (14.30 N/m2)، بیشترین میزان کاهش وزن (3.51 درصد) و کمترین مقدار ویتامین ث (5.26mg/100g-1) مربوط به تیمار شاهد بود.نتیجه گیری: استفاده از 1-MCP و نانوجاذب اتیلن به صورت همزمان اثر بهتری در حفظ کیفیت هر دو رقم سیب، نسبت به استفاده از هر کدام به تنهایی داشت. رقم قرمز به علت سفتی بافت بالاتر و ظاهر تازه تر قابلیت انبارمانی بهتری از رقم زرد نشان داد.

كلید واژه: پرمنگنات پتاسیم، جاذب اتیلن، سیب، نانو زئولیت، 1- متیل سیکلوپروپن

پژوهشگر گرامی فایل کامل بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبناني با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبناني دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.