مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري

مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري

… دانلود …

مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري :

سال انتشار : 1392

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات بذر (علوم و تكنولوژي بذر)

تعداد صفحات : 9

به منظور مطالعه اثرات هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ بر شاخص های جوانه زنی دو رقم عدس در شرایط تنش شوری یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال 1390 در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد اجرا شد. عوامل آزمایش شامل دو رقم عدس (رباط و کیمیا)، سه سطح پرایمینگ (هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ با Nacl و Kcl) و پنج سطح شوری حاصل از Nacl (0، 2، 4، 6 و 8 دسی زیمنس بر متر) بود. نتایج این پژوهش نشان داد که با افزایش تنش شوری تمامی شاخص های جوانه زنی کاهش یافت. تیمار هیدروپرایمینگ، شاخص های جوانه زنی بذر را تحت تنش شوری، در هر دو رقم کیمیا و رباط بهبود بخشید.

كلید واژه: اسموپرایمینگ، تنش شوری، هیدروپرایمینگ

با سلام،محصول دانلودی مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري و بررسی کامل هدایت میشوید
مطالعه پرايمينگ بذر در بهبود شاخص هاي جوانه زني بذر عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش شوري