اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي

اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي

… دانلود …

اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي :

سال انتشار : 1390

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشكي (پژوهش و سازندگي)

تعداد صفحات : 10

به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف تربوتالین، یک اگونیست بتاآدرنرژیک، در جیره‌ غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه ‌های خونی جوجه ‌های گوشتی، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تیمار شامل سطوح صفر (شاهد)، 7.5 و 15ppm (قسمت در میلیون) تربوتالین در كیلوگرم جیره و چهار تکرار (10 قطعه جوجه در هر تکرار)، جمعا 120 قطعه جوجه‌ گوشتی نر سویه‌‌ كاب از سن 29 روزگی تا 49 روزگی به اجرا گذاشته شد. اندازه ‌گیری خوراک مصرفی و وزن زنده‌ جوجه ‌ها به صورت هفتگی انجام گرفت. در پایان دوره‌ آزمایش از هر تیمار 20 قطعه جوجه به طور تصادفی برای خونگیری و هشت قطعه جوجه برای تجزیه‌ لاشه انتخاب شدند. فراسنجه‌ های خونی با روش ‌های اسپکتروفتومتری و هورمون ‌ها به روش رادیوایمیونواسی اندازه‌ گیری شدند. نتایج نشان داد که اثر تربوتالین در سطح پایین بر روی افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در مقایسه با گروه شاهد تفاوت معنی ‌‌داری داشت (p<0.05). افزودن سطح پایین تربوتالین به جیره سبب افزایش وزن لاشه، نسبت وزن لاشه به وزن زنده، وزن سینه و وزن ران به ترتیب به میزان 10.2، 5.22، 3.41 و 4.81 درصد و کاهش چربی شکمی به میزان 22.8 درصد نسبت به گروه شاهد گردید (p<0.05). همچنین، افزودن تربوتالین در جیره‌ جوجه‌ ها سبب افزایش معنی ‌داری در درصد پروتئین سینه و ران و نیز کاهش درصد چربی سینه نسبت به گروه شاهد گردید (p<0.05). استفاده از هر دو سطح تربوتالین در جیره‌ جوجه‌ ها باعث افزایش معنی‌ داری در سطوح گلوکز، تری‌ گلیسرید، کلسترول و تیروکسین خون شد (p<0.05)، در صورتی كه سطوح انسولین، ازت اوره ‌ای و اسید اوریک خون را کاهش داد (p<0.05). استفاده از تربوتالین اثر معنی‌ داری بر سطوح اسیدهای آمینه آلانین و گلوتامین و آنزیم‌ های کراتین‌ کیناز و آسپارتات آمینوترانسفراز خون جوجه ‌ها نداشت. بر اساس نتایج این آزمایش می ‌توان نتیجه گرفت که استفاده از تربوتالین بویژه سطح 7.5 ppm در کیلوگرم جیره‌ جوجه‌ های گوشتی باعث افزایش عملکرد و کیفیت لاشه می‌ شود.

كلید واژه: تربوتالین، جوجه ‌های گوشتی، خصوصیات لاشه، عملکرد، فراسنجه ‌های خونی

با سلام،محصول دانلودی اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي هدایت میشوید
اثر سطوح مختلف تربوتالين بر عملکرد، خصوصيات لاشه و فراسنجه‌ هاي خوني جوجه‌ هاي گوشتي