تعيين خصوصيات سويه بومي گونه باسيلوسي مولد آنزيم آلفا آميلاز مقاوم دما

تعيين خصوصيات سويه بومي گونه باسيلوسي مولد آنزيم آلفا آميلاز مقاوم دما

… دانلود …

تعيين خصوصيات سويه بومي گونه باسيلوسي مولد آنزيم آلفا آميلاز مقاوم دما دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعيين خصوصيات سويه بومي گونه باسيلوسي مولد آنزيم آلفا آميلاز مقاوم دما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تعيين خصوصيات سويه بومي گونه باسيلوسي مولد آنزيم آلفا آميلاز مقاوم دما،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تعيين خصوصيات سويه بومي گونه باسيلوسي مولد آنزيم آلفا آميلاز مقاوم دما :

سال انتشار : 1388

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکي رفسنجان

تعداد صفحات : 14

زمینه و هدف: آنزیم آلفا آمیلازهای مقاوم به دما كاربردهای تجاری وسیعی در فرآوری نشاسته، تخمیر و تهیه محصولات كربوهیدراتی دارد و جایگزین هیدرولیز شیمیایی نشاسته در فرآوری صنعتی شده است. هدف خصوصیات سویه و بومی گونه باسیلوس مولد آنزیم آلفا آمیلاز مقاوم به دما بود.مواد و روش ها: در این مطالعه آزمایشگاهی باسیلوس جدا شده با نام B.licheniformis shahed-07 با استفاده از روش های بیوشیمیایی شناسایی شد. این باسیلوس در محیط مایع برای تولید آلفا آمیلاز كشت داده شد. محیط های تولید آنزیم با استفاده از منابع مختلف كربنی و نیتروژنی ارزیابی و محیط مناسب فرموله گردید. پایداری آنزیم تولیدی، پس از تخلیص نسبی آن، در برابر تغییرات دما،pH ، فلزات یونی و عوامل كلاته كننده ارزیابی شد.یافته ها: حداكثر میزان آنزیم در دمای 50 درجه سانتی گراد و pH=7 در طی 26 ساعت تولید شد. با افزودن %0.5 تریپتوفن به محیط كشت، میزان تولید آنزیم تا %202 افزایش یافت در حالیكه %0.5 پپتون و لیزین به شدت موجب افت تولید شد. در مقایسه با آنزیم ناخالص، خلوص آنزیم نیمه تخلیص شده 3.77 برابر و فعالیت آنزیمی آن 32.64 برابر بود. این آنزیم در ژل الكترفورز (Sodium Dodecyl Sulfate) SDS با %0.2 نشاسته تك باند با وزن مولكولی 60000 دالتون فعالیت آمیلولیتیكی نشان داد. فعالیت مطلوب آنزیم در 70 درجه سانتی گراد و pH=7.5 بود، این آنزیم هم چنین در دامنه pH بین 6 تا 7 به مدت 24 ساعت پایداری داشت. یون جیوه به طور كلی بازدارنده فعالیت آنزیم بوده و یون های منگنز، آهن، كبالت و كلسیم سبب افزایش فعالیت آن شدند.نتیجه گیری: سویه B.licheniformis Shahed-07 سطح مطلوبی از آلفا آمیلاز مقاوم به دما متناسب با ویژگی های مورد نیاز فرآوری نشاسته و صنایع غذایی تولید می كند. فرآیند تولید، بعد از بهینه سازی، می تواند در سطح تجاری مطرح شود.

كلید واژه: باسیلوس لیكنی فرمیس، آلفا آمیلاز، بهینه سازی، محیط تولید

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی تعيين خصوصيات سويه بومي گونه باسيلوسي مولد آنزيم آلفا آميلاز مقاوم دما روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

تعيين خصوصيات سويه بومي گونه باسيلوسي مولد آنزيم آلفا آميلاز مقاوم دما