تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin

تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin

… دانلود …

تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin :

رنگ، رایحه، و به عنوان دارو در داروسازی استفاده می گردد. در این تحقیق تاثیر شرایط نگهداری کلاله زعفران بر میزان ترکیب کروسین زعفران مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در آذرماه سال 1382 از مزرعه ای در منطقه تربت حیدریه جمع آوری و به مدت 20 ماه، در شرایط نور، محیط تاریک و در یخچال نگهداری گردید. پس از تهیه عصاره، میزان ترکیب کروسین با دستگاه HPLC مورد بررسی قرار گرفت. میزان این ترکیب در شرایط نور، تاریکی و یخچال به ترتیب 0.032 درصد، 0.038 درصد و 0.028 درصد بدست آمد. با توجه به نتایج به دست آمده بهترین شرایط نگهداری کلاله زعفران جهت حفظ بیشتر ترکیب کروسین، محیط تاریک می باشد.

كلید واژه: زعفران، کروسین، شرایط نگهداری، HPLC

عنوان محصول دانلودی:تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin را در ادامه مطلب ببینید
تاثير مدت زمان نگهداري کلاله زعفران (.Crocus sativus L) بر ميزان ترکيب Crocin