کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن

کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن

… دانلود …

کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن :

سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : سومين همايش يافته هاي نوين در محيط زيست و اکوسيستم هاي کشاورزي

تعداد صفحات : 7

چکیده مقاله:

آهن یکی از عناصر کم مصرف است که برای سلامتی گیاه لازم می باشد. در اکثر موارد به دلیل مقادیر زیاد آهک در شیره خام، آهن، در قسمت های پایین گیاه تثبیت شده و نمی تواند به قسمت های بالایی آن برسد، در نتیجه برگ های جوان همیشه در معرض کمبود این عنصر قرار می گیرند، در حالی که برگ های مسن حالت سبزی طبیعی خود را حفظ می کنند. کمبود آهن قابل جذب در اغلب خاک های مناطق خشک و نیمه خشک ایران به علت pH قلیایی، وجود کربنات هایی مانند کربنات کلسیم و یا سایر عوامل پیش می آید. در این تحقیق علایم و علت های کمبود آهن در پاره ای محصولات کشاورزی جیرفت مانند مرکبات، گوجه فرنگی، پیاز و خرما بررسی شده و به تعدادی روش های اصلاح آن اشاره شده است.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن و بررسی کامل هدایت میشوید

کمبود آهن در تعدادي محصولات کشاورزي جيرفت و روش هاي اصلاح آن