اثرات تغذيه آهن در گياهان

اثرات تغذيه آهن در گياهان

… دانلود …

اثرات تغذيه آهن در گياهان دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات تغذيه آهن در گياهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي اثرات تغذيه آهن در گياهان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن اثرات تغذيه آهن در گياهان :

سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : سومين همايش يافته هاي نوين در محيط زيست و اکوسيستم هاي کشاورزي

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

آهن یکی از عناصر ضروری برای رشد تمامی گیاهان است. در صورت کمبود آن، در سلول های برگ، کلروفیل ها به میزان کافی تولید نمی شوند و برگ های رنگ پریده می شوند. اگر گیاهی قادر به جذب آهن به مقدار کافی نباشد، ساخت کلروفیل ها کاهش می یابد، به این نحو که ابتدا این پدیده در فاصله بین رگبرگ ها رخ داده و سپس با شدت بیشتر تمام سطح برگ را فرا می گیرد. آهن جز ضروری بسیاری از آنزیم های آهن دار و کوفاکتورها است و همچنین از اجزای عوامل حمل کننده ها مانند سیتوکروم ها (حمل کننده های الکترون تنفسی) و فردوکسین ها است. فردوکسین ها در تثبیت نیتروژن، فتوسنتز و انتقال الکترون نقش کلیدی دارند. آهن نقش مهمی در سنتز rRNA و mRNA کلروپلاست ها ایفا می کند که سنتز کلروفیل ها را تحت تاثیر قرار می دهند. کمبود آهن باعث اختلال در کیفیت میوه و عملکرد درختان میوه شده و می تواند در موارد حاد منجر به مرگ آنها شود تولید میوه به صورت مستمر از یک باغ کمبود عناصر غذایی و بویژه آهن در این خاک ها می شود که نیازمند تیمار درختان با آهن است. اثبات شده است که بهترین و موثرترین روش مصرف کودهای محتوی عناصر ریز مغذی مانند آهن، از طریق خاک و محلول پاشی برگی است. استفاده از کلات آهن در هر زمان برای گیاهان در حال رشد مفید است ولی مناسب ترین زمان مصرف در اوایل دوره رشد گیاه (شروع فصل بهار برای درختان میوه) می باشد.

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی اثرات تغذيه آهن در گياهان روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

اثرات تغذيه آهن در گياهان