بسته بندي مواد غذايي با استفاده از نانوکامپوزيت ها

بسته بندي مواد غذايي با استفاده از نانوکامپوزيت ها

… دانلود …

بسته بندي مواد غذايي با استفاده از نانوکامپوزيت ها دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بسته بندي مواد غذايي با استفاده از نانوکامپوزيت ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بسته بندي مواد غذايي با استفاده از نانوکامپوزيت ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بسته بندي مواد غذايي با استفاده از نانوکامپوزيت ها :

سال انتشار : 1393

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بين المللي توسعه پايدار، راهکارها و چالش ها با محوريت کشاورزي ، منابع طبيعي، محيط زيست و گردشگري

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

هدف از بستهبندی مواد غذایی جلوگیری از فساد باکتریها و از دست رفتن مواد مغذی و در نتیجه، افزایشمدت زمان ماندگاری آنها است. بستهبندی مواد غذایی از عمدهترین کاربردهای فناوری نانو در مبحث غذا است. فناوری نانو امیدهای بسیاری برای دستیابی به بستهبندی مواد غذایی با قابلیتهای ایمنی و نگهداری بیشتر، و در نهایت: غذای سالمتر،ایجاد میکند. کلید دستیابی به پیشرفتهای آینده بستهبندیهای قابل انعطاف هوشمند،فعال، و نانوکامپوزیتهای پلیمری هستند. نانوذرات در نانوکامپوزیتهای پلیمری سطح ویژه بالایی نسبت به ذرات در اندازه میکرو دارند. همین سطح ویژه بالا موجب بهبود برهمکنش بین پلیمر و نانوذرات می- شود و دستیابی به ویژگیهای مناسب را ممکن میسازد. از جمله نانوذرات مورد استفاده در بستهبندی مواد غذایی میتوان به نانورس و نانونقره اشاره کرد. در این مقاله مروری سعی شده است انواع نانوکامپوزیتهای مورداستفاده در بستهبندی مواد غذایی معرفی شوند و مورد بررسی قرار گیرند.

به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل بسته بندي مواد غذايي با استفاده از نانوکامپوزيت ها روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

بسته بندي مواد غذايي با استفاده از نانوکامپوزيت ها