مقاله اثرپروتئين آب پنير وصمغ قدومه شهري Lepidium perfoliatum برويژگيهاي حسي و پايداري سس مايونز باچربي کاهش يافته و کم کلسترول

 مقاله اثرپروتئين آب پنير وصمغ قدومه شهري Lepidium perfoliatum برويژگيهاي حسي و پايداري سس مايونز باچربي کاهش يافته و کم کلسترول

… دانلود …

مقاله اثرپروتئين آب پنير وصمغ قدومه شهري Lepidium perfoliatum برويژگيهاي حسي و پايداري سس مايونز باچربي کاهش يافته و کم کلسترول دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرپروتئين آب پنير وصمغ قدومه شهري Lepidium perfoliatum برويژگيهاي حسي و پايداري سس مايونز باچربي کاهش يافته و کم کلسترول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثرپروتئين آب پنير وصمغ قدومه شهري Lepidium perfoliatum برويژگيهاي حسي و پايداري سس مايونز باچربي کاهش يافته و کم کلسترول،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرپروتئين آب پنير وصمغ قدومه شهري Lepidium perfoliatum برويژگيهاي حسي و پايداري سس مايونز باچربي کاهش يافته و کم کلسترول :

و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
هدی سیف الدین – دانشجوی کارشناسی ارشدگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
آرش کوچکی – دانشیارگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
سیدمحمدعلی رضوی – استادگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
الناز میلانی – گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد استادیار

چکیده:
دراین مطالعه ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز باچربی کاهش یافته 50درصد چربی و کم کلسترول 6درصد تخم مرغ تهیه شده با غلظت های مختلف صمغ قدومه شهری 0/5و0/75و1درصد و کنسانتره پروتئین آب پنیر 6درصد موردبررسی قرارگرفت نمونه 70درصد چربی به عنوان نمونه شاهد درنظر گرفته شد نتایج حاصل ازآزمون پایداری نشان داد که با افزایش غلظت صمغ پایداری نمونه های سس مایونز افزایش یافت همچنین نمونه با چربی کاهش یافته و کم کلسترول پایداری بیشتری نسبت نمونه شاهد نشان داد نتایج ازمون حسی پذیرش قابل قبول نمونه های سس مایونز باچربی کاهش یافته و کم کلسترول را نشان داد

به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل مقاله اثرپروتئين آب پنير وصمغ قدومه شهري Lepidium perfoliatum برويژگيهاي حسي و پايداري سس مايونز باچربي کاهش يافته و کم کلسترول روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

مقاله اثرپروتئين آب پنير وصمغ قدومه شهري Lepidium perfoliatum برويژگيهاي حسي و پايداري سس مايونز باچربي کاهش يافته و کم کلسترول