مقاله استفاده از تکنولوژي نوين در نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي

 مقاله استفاده از تکنولوژي نوين در نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي

… دانلود …

مقاله استفاده از تکنولوژي نوين در نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنولوژي نوين در نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله استفاده از تکنولوژي نوين در نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنولوژي نوين در نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي :

چکیده:
نگهداری موادغذایی یکی ازقدیمترین تکنولوژیهای مورداستفاده انسان بودهاست خشکانیدن نمک سود کردن و انجمادقدمتی هزاران ساله دارند اما این روشهای سنتی و بسیاری روشهای دیگر که طی قرون اخیر ابداع شده و مورداستفاده قرارگرفته اند همواره درحال تغییر اصلاح و تکامل هستند میکروارگانیسم ها و انزیم ها عوامل اصلی فسادغذاها هستند و به همین دلیل کنترل فعالیت میکروبی و انزیمی میتواند مدت زمان ماندگاری غذاها را افزایش دهد اما بیشتر تکنولوژیهای مورد استفاده درصنعت غذایی براساس جلوگیری یا ممانعت ازرشد میکروبی به جای غیرفعال کردن آنها عمل می کنند مثل خشک کردن عمل اوری بسته بندی تحت خلا اسیدی کردن دمای پایین کاهش WA تخمیر اضافه کردن نگهدارنده ها و غیره امروز توجه محققان به استفاده ازروشهای نوینی که سلامت مصرف کننده را به مخاطره نیندازد معطوف گردیده است که ازجمله این روشها میتوان به استفاده ازترکیبات گیاهی گازهای مختلف فشاربالا میدانهای الکتریکی باپالسهای قوی بسته بندی با اتمسفربهبود یافته MAP و اشاره نمود این مقاله نگاهی ویژه ودقیق به بررسی روشهای جدید و درحال ظهور درنگهداری موادغذایی دارد

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله استفاده از تکنولوژي نوين در نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله استفاده از تکنولوژي نوين در نگهداري و افزايش ماندگاري مواد غذايي