مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي

 مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي

… دانلود …

مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي :

چکیده:
هدف از انجام این تحقیق تهیه فیلم نانوکامپوزیتی زیست تخریب پذیر پلی وینیل الکل/ اکسید روی ( PVA/nano ZnO ) به روش قالب گیری و بررسی اثر غلظت نانوذرات اکسید روی بر خواص فیزیکی و مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای تولید شده می باشد. به این منظور نانو ذرات اکسید روی در سه سطح 0%، 2/5%، 5% و گلیسرول به میزان 10 % (درصد وزنی بر مبنای ماده خشک پلی وینیل الکل ) در تهیه فیلم با پایه پلی وینیل الکل به کار برده شدند؛ سپس فیلمهای تولید شده تحت آزمون های میکروبی، مکانیکی، رنگ سنجی و نفوذ بخار آب قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن بود که افزایش غلظت نانو ذرات اکسید روی باعث افزایش خاصیت ضد میکروبی به مقدار 140/94 درصد نسبت به اشرشیاکلی و 136/23 درصد نسبت به استافیلوکوکوس می گردد؛ و باعث افزایش مقاومت مکانیکی به مقدار 204 درصد و کدورت فیلم را افزایش می دهد. فیلم حاوی 5% نانو ذرات اکسید روی بالاترین روشنی و ضریب سفیدی را دارد و فیلم بدون نانو ذرات اکسیدروی بالاترین ارزش های رنگی را به خود اختصاص داده و به عبارت دیگر میزان ته رنگ سبز، ته رنگ آبی و کرومای آن بیشتر از سایر نمونه ها می باشد؛ همچنین افزایش نانو ذرات اکسید روی باعث کاهش نفوذ پذیری فیلم نسبت به بخار آب به مقدار 8683 درصد می گردد.

با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله بررسي اثر فيلم نانو کامپوزيتي پلي وينيل الکل/ اکسيد روي (PVA/NANO ZnO) بر روي باکتريهاي پاتوژن مواد غذايي