مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل

 مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل

… دانلود …

مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم مدیریت نوین
تعداد صفحات: 18
نویسنده(ها):
جعفر بیک زاد – دانشگاه آزاد واحد مهاباد
مهران مولوی – دانشگاه آزاد واحد مهاباد
شبنم اکبرپور – دانشگاه آزاد واحد مهاباد

چکیده:
هدف کلی تحقیق حاضر شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر استقرار ارگونومی در شرکت پخش فرآورده های لبنی کاله آمل می باشد.برای این منظور ارگونومی با توجه به نظریات مختلف تعریف و عوامل موثر بر استقرار ارگونومی با مطالعه کتب , مقالات , تحقیقات پیشین و کسب نظر از کارشناسان امر در این زمینه عامل به صورت اولیه شناسایی گردید.جامعه آماری تحقیق حاضر 242 نفر است.حجم نمونه آماری بر اساس رابطه کوکران 051 نفر برآورد و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شده است.ابزار جمع آوری اطلاعات دو پرسشنامه ; پرسشنامه ارگونومی و پرسشنامه عوامل موثر بر استقرار ارگونومی با استفاده از تکنیک تحلیل عاملی است.که پس از سنجش روایی و پایایی و اطمیان از آن در اختیار نمونه آماری قرار گرفت. با استفاده از تکنیک تحلیل عاملی 02 عامل به عنوان عوامل تاثیرگذار بر موضوع مورد مطالعه مشخص گردید و در 3 گروه تقسیم بندی گردید.عوامل مرتبط با استقرار ارگونومی ویژگی های فردی , نوع فعالیت استقرار Iso 14000 ,کارسنجی , روش سنجی , حساسیت سیاسی سازمان , نوع ماشین آلات , ویژگی های شغلی و ایمنی , تخصیص بودجه , انعطاف پذیری , توسعه کار گروهی , درون گرا بودن تعریف گردید. برای بررسی عوامل موثر بر استقرارارگونومی از روش های آزمون نسبت و میانگین موزونی با استفاده از نرم افزار SPSS 16 و برای تایید الگوی پیشنهادی از مدلسازی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار LISREL 8.7 استفاده شد.

با سلام،محصول دانلودی مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله شناسايي و اهميت استقرار ارگونومي با استفاده از تکنيک تحليل عاملي در شرکت پخش فرآورده هاي لبني کاله آمل