مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني

 مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني

… دانلود …

مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني :

ی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مریم سروریان – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی علوم و صنایع غذائی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه مازندران – ایران

چکیده:
اداره ملی غذای سوئد وجود مقادیر بالای آکریلامید را در غذاهای حرارت دیده غنی از کربوهیدرات اعلام کرد. این ترکیب ، توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان به عنوان ترکیب سرطان زای احتمالی برای انسان شناخته شده است این یافته، نگرانی وسیعی رادر سطح بین المللی در پی داشت. با توجه به اینکه بیش ترین مقدار اکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی وجود دارد و مقدار مصرف این محصولات، به ویژه چیپس سیب زمینی درکشور، بسیار زیاد است. روش های کاهش و مهارتشکیل آکریلامید می تواند به ارتقای سلامت محصولات غذایی و به دنبال آن ، ایمنی غذای انسان کمک کند. عصاره رزماری ویتامین های B3 و B6 نقش مهارکنندگی برتشکیل آکریلامید در سیب زمینی دارد.

با سلام،محصول دانلودی مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله موثرترين روش هاي کاهش آکريل آميد در فرآيند سرخ کردن سيب زميني