مقاله تعيين ميزان باقيمانده نيتريت در سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده عرضه شده در مشهد

 مقاله تعيين ميزان باقيمانده نيتريت در سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده عرضه شده در مشهد

… دانلود …

مقاله تعيين ميزان باقيمانده نيتريت در سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده عرضه شده در مشهد دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعيين ميزان باقيمانده نيتريت در سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده عرضه شده در مشهد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تعيين ميزان باقيمانده نيتريت در سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده عرضه شده در مشهد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعيين ميزان باقيمانده نيتريت در سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده عرضه شده در مشهد :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مریم ترابیان کاخکی – دانش آموخته دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد
محمد محسن زاده – دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد
امیر افخمی – استادیار دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
گوشت و فرآورده های آن از جمله منابع با ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردند. از ترکیبات نیتریت به منظور ایجادرنگ مطلوب ، ایجاد طعم و مزه مناسب ، جلوگیری از رشد اسپور کلستریدیوم بوتولینوم و افزایش مدت زمان نگهداری در فرآورده های گوشتیاستفاده می شود، اما به خاطر عوارض حاصله از مصرف آنها ، میزان مصرف آنها می بایست در حد استانداردهای مجاز و مصوب باشد. مطالعه حاضر به منظور تعیین میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی (سوسیس آلمانی -کوکتل -کالباس خشک -کالباس لیونر) عرضه شده در مشهد و مطابقت آن با استانداردهای مربوط به حد مجاز انجام شده است. تعداد 60 نمونه از انواع فرآورده های گوشتی با درصد ها مختلف گوشت، که بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص داده اند بطور تصادفی جمع آوری و مطابق استاندارد 923 به روش اسپکتروفتومتری از لحاظ باقیمانده نیتریت مورد آزمون قرار گرفت و تاثیر درصد گوشت بر میزان باقیمانده نیتریت بررسی و همچنین الگوی تغییرات باقیماندهء نیتریت در طی مدت زمان نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد در زمان های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که در انواع محصولات مورد آزمایش ، 7-8% آنها حاوی باقیمانده نیتریتی بیشتر از حد استاندارد هستند ولی دراکثر محصولات مقدار نیتریت موجود در آنها از حد مجاز پائینتر بود. یافتهء دیگر اینکه میزان نیتریت فرآورده سوسیس بیشتر از فرآورده کالباس بود . درصد میانگین باقیمانده نیتریت در سوسیس آلمانی و کوکتل و کالباس لیونر و کالباس خشک اخذ شده از کلیه شرکت های مورد مطالعه، به ترتیب 37%، 28%، 21% و 13% بود. نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان داد که میزان باقیمانده نیتریت در طول زمان نگهداری در 4 درجه سانتی گراد در کلیه فرآورده های گوشتی کاهش می یابد.

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله تعيين ميزان باقيمانده نيتريت در سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده عرضه شده در مشهد روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله تعيين ميزان باقيمانده نيتريت در سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده عرضه شده در مشهد