مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي

 مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي

… دانلود …

مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي :

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: 14

نویسنده(ها):

ایمان مهدوی – دانشجوی کارشناسی ارشد عضو باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ش
امیر شاکریان – دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
احسان بیگدلیان – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
عرفان علی اکبرنیا – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

چکیده:

الودگی مواد غذایی ناشی از ترکیبات شیمیایی خطرناک یکی ازمسائل بحث انگیز در زمینه امنیت غذا می باشد عدم توجه به کنترل مواد غذایی از بدو تولید تا زمان مصرف موجب ورود الاینده های شیمیایی به چرخه غذایی می گردد و برطرف کردن و حذف این مواد از غذا بسیار مشکل و پرهزینه است الودگیهایمواد غذایی می تواند ناشی از الودگی هوا آب و خاک فلزات سمی دی اکسین ها سموم ضدقارچ و همچنین سموم طبیعی مانند مایکوتوکسین ها و گلیکوزیدهای سیانوژنیک باشد با توجه به ضرورت تشخیص این ترکیبات در مواد غذایی روشی سریع در تشخیص الاینده های غذایی به نظر لازم و ضروری می رسد روش PCR روشمولکولی روشی است برپایه شناسایی DNA که نسبت به سایر روشها از دقت و سرعت عمل بالایی برخوردار است با این روش علاوه بر تشخیص الاینده های غذایی می توان نوع گوشت دامهای مختلف در مواد غذایی و همچنین نوع گونه های ماهی را نیز از هم تشخیص داد.

از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد
اینک شما با جستجوی مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي وارد صفحه فروش فایل دانلودی مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي شده اید.
توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

مقاله مقايسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخيص سريع الاينده هاي غذايي