مقاله استفاده از نانو ذرات براي کاهش جذب بخار آب در تهيه لايه هاي نازک براي پوشش مواد غذايي

 مقاله استفاده از نانو ذرات براي کاهش جذب بخار آب در تهيه لايه هاي نازک براي پوشش مواد غذايي

… دانلود …

مقاله استفاده از نانو ذرات براي کاهش جذب بخار آب در تهيه لايه هاي نازک براي پوشش مواد غذايي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از نانو ذرات براي کاهش جذب بخار آب در تهيه لايه هاي نازک براي پوشش مواد غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله استفاده از نانو ذرات براي کاهش جذب بخار آب در تهيه لايه هاي نازک براي پوشش مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از نانو ذرات براي کاهش جذب بخار آب در تهيه لايه هاي نازک براي پوشش مواد غذايي :

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات:13

نویسنده(ها):

وجیهه حشمتی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
محمدرضا کسایی – عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده:

اکثر موادی که دربسته بندی مواد غذایی بکاربرده می شوند تجزیه ناپذیر و برای محیط زیست مشکل آفرین هستند برخی بیوپلیمرها به منظور بهبود بسته بندی مواد غذایی استفادهمی شوند با این حال استفاده از بیوپلیمرها به علت خصوصیات ممانعت کنندگی ضعیف در برابر نفوذپذیری به بخار آب محدود شده است که می توان با افزودن ذرات تقویت کننده نانوذرات سبب بهبود آنها شدبیشتر مواد تقویت کننده با حداقل ابعاد برهمکنشهایی با ماتریکس پلیمر ایجاد می کنند و نانوکامپوزیت ها را بهوجود می آورند مکانیسم عم لاین ذرات بستگی به ابعاد ذرات و حجم درصد آنها در کامپوزیت دارد نانوذرات دارای مساحت بزرگتری نسبت به مواد با مقیاس میکروهستند که برهمکنشهای مطلوبی بین ماتریسک و مواد پرکننده ایجاد کنند و عملکرد بهتری را نشان خواهند داد دراین مقاله هدف معرفی بهتریننانوذرات بهبود دهنده خواص ممانعتی فیلم های خوراکی دربرابر بخار آب است.

اینک شما با جستجوی عبارت مقاله استفاده از نانو ذرات براي کاهش جذب بخار آب در تهيه لايه هاي نازک براي پوشش مواد غذايي وارد این سایت شده اید جهت مشاهده توضیحات بیشتر در این خصوص روی لینک ادامه مطلب کلیک فرمایید.
مقاله استفاده از نانو ذرات براي کاهش جذب بخار آب در تهيه لايه هاي نازک براي پوشش مواد غذايي