مقاله گرانول صابون، پيه- اهميت و مصارف آن

 مقاله گرانول صابون، پيه- اهميت و مصارف آن

… دانلود …

مقاله گرانول صابون، پيه- اهميت و مصارف آن دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گرانول صابون، پيه- اهميت و مصارف آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله گرانول صابون، پيه- اهميت و مصارف آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گرانول صابون، پيه- اهميت و مصارف آن :

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات:10

نویسنده(ها):

سمیه غلامی – فارغ التحصیل کارشناسی

چکیده:

صابون از نمکهای سدیم یاپتاسیم اسیدهای چرب گوناگون تشکیل شده است عمل هیدرولیز چربی یا روغن را اصطلاحا صابونی کردن می نامند پیه ماده چرب اصلی درصابون سازی است مقدار مصرفی آن حدود سه چهارم کل روغن ها و چربی های مصرفی صنایع صابون سازی است و مخلوطی است از گلیسیرید هایی که ازآب کردن چربی جامد گاوی با بخار بدست می آید مصارف پیه درتولید چربی صنعتی تالو که درصنایع گوناگون از جمله صابون سازی و گریس سازی مورد مصرف قرار دارد پیه غیرقابل مصرف انسانی می باشد و گاها این چربی ها پس از خروج از کشتارگاه توسط بعضی از سودجویان وارد چرخه خوراک انسان میشود که پدیدآورنده معضلاتبهداشتی برای انسان می باشد و از این جهت تبدیل این ماده به روغن تالو و سپس به گرانول صابون قبل ازخروج از کشتارگاه حائز اهمیت می باشد

به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل مقاله گرانول صابون، پيه- اهميت و مصارف آن روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

مقاله گرانول صابون، پيه- اهميت و مصارف آن