مقاله افزايش عمر پس از برداشت ميوه خرمالو توسط تيمار آب گرم

 مقاله افزايش عمر پس از برداشت ميوه خرمالو توسط تيمار آب گرم

… دانلود …

مقاله افزايش عمر پس از برداشت ميوه خرمالو توسط تيمار آب گرم دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزايش عمر پس از برداشت ميوه خرمالو توسط تيمار آب گرم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله افزايش عمر پس از برداشت ميوه خرمالو توسط تيمار آب گرم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزايش عمر پس از برداشت ميوه خرمالو توسط تيمار آب گرم :

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

اورنگ خادمی – دانشجوی دوره دکتری علوم باغبانی
ذبیح اله زمانی –
یونس مستوفی –
سیامک کلانتری –

چکیده:

میوه خرمالو رقم رخوبریانته حساس به نگهداری درسردخانه بوده و سریعا علائم سرمازدگی از جمله نرم شدن شدید را نشان میدهد دراین پژوهش خرمالوی رخوبریانته توسط آب گرم 50 درجه درمدت 20 دقیقه و 45درجه درمدت 30 دقیقه تیمار و به مدت یک ماه دردمای 1 درجه انبار داری شد سپس طعم گس میوه ها توسط تیمار دی اکسید کربن اشباع حذف و خصوصیات میوه مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که تیمارهای آب گرم در مقایسه با شاهد سفتی میوه را حفظ و از بروز حالت ژله ای شدن بافت جلوگیری نموده اند و بنابراین مانع از سرمازدگی میوه خرمالو در انبار سرد شده اند از سوی دیگر میوه ها در تیمارهای آب گرم در مقایسه با شاهد رنگ گیری کمتری داشتن و بنابراین رسیدن انها به تاخیر افتاده است براساس نتایج این پژوهش تیمار با آب گرم می تواند طول عمر پس از برداشت میوه خرمالو را بطور موثری افزایش دهد.

به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل مقاله افزايش عمر پس از برداشت ميوه خرمالو توسط تيمار آب گرم روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

مقاله افزايش عمر پس از برداشت ميوه خرمالو توسط تيمار آب گرم