مقاله مطالعه ژنوتيپ هاي تريتيکاله و گندم ازنظر تحمل به شوري تحت شرايط مزرعه

 مقاله مطالعه ژنوتيپ هاي تريتيکاله و گندم ازنظر تحمل به شوري تحت شرايط مزرعه

… دانلود …

مقاله مطالعه ژنوتيپ هاي تريتيکاله و گندم ازنظر تحمل به شوري تحت شرايط مزرعه دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ژنوتيپ هاي تريتيکاله و گندم ازنظر تحمل به شوري تحت شرايط مزرعه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مطالعه ژنوتيپ هاي تريتيکاله و گندم ازنظر تحمل به شوري تحت شرايط مزرعه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ژنوتيپ هاي تريتيکاله و گندم ازنظر تحمل به شوري تحت شرايط مزرعه :

محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

مریم صالحی – دانشجوی کارشناسی ارشد اصلاح نباتات
احمد ارزانی – استاددانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده:

شوری یکی از مهمترین تنش های غیرزنده است که موجب کاهش عملکرد بسیاری از محصولات زراعی می شود. تریتیکاله (X.Triticosecale Wittmack) کیفیت دانه را از والد گندم و تحمل به تنش را از والد چاودار به دست آورده است. هدف این مطالعه ارزیابی عملکرد لاین های تریتیکاله در مقایسه با دو رقم گندم (روشن و کویر) با استفاده از صفات فیزیولوژیک در شرایط تنش شوری و عدم تنش بود. آزمایش با استفاده از 9 لاین F8 و 9 لاین دابل هاپلوئید خواهری تریتیکاله حاصل از تلاقی PolonyQ/TW179 و دو رقم گندم (کویر و روشن) در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان واقع در لورک نجف آباد در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در هر دو شرایط آزمایش (تنش شوری و عدم تنش) انجام شد. کرت های آزمایشی تا اواسط مرحله به ساقه رفتن به طور یکسان و پس از آن در شرایط شور، تنش شوری (50 گرم بر لیتر کلرید سدیم) اعمال شد. پرولین، مساحت برگ پرچم، محتوای نسبی آب برگ پرچم و عملکرد دانه در واحد سطح ارزیابی شد.

به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل مقاله مطالعه ژنوتيپ هاي تريتيکاله و گندم ازنظر تحمل به شوري تحت شرايط مزرعه روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

مقاله مطالعه ژنوتيپ هاي تريتيکاله و گندم ازنظر تحمل به شوري تحت شرايط مزرعه