مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L)

 مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L)

… دانلود …

مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L) :

محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم خاک ایران

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

مریم پیوندی – گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
ایران یزدان پناه عبدالملکی – گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران – شمال
مه لقا قربانلی – گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
آنیتا خنافری – گروه میکروبیولوژی دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

چکیده:

برنج از مهمترین غلات جهان می باشد که منحصرا به منظور مصرف انسان کشت می شود و این گیاه غذای عمده بیش از نصرف مردم دنیاست. بعضی از باکتری های موجود در ریزوسفر با مکانیسم های مختلفی باعث تغییرات فیزیولوژیک و مورفولوژیک در گیاه شده و مجموعه این تغییرات روی رشد تغذیه و سلامت آن اثر مثبت می گذارند این باکتری ها تحت عنوان باکتری های محرک رشد گیاه نامیده می شوند ازتوباکتر جز این گروه از محرک های رشد هستند.

با سلام،محصول دانلودی مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L) آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L) و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله تاثير ازتوباکتر در مقادير مختلف ازت و فسفر بر رشد و عملکرد برنج (Oryza sativa L)