بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران

بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران

… دانلود …

بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي)

تعداد صفحات : 12

کاربرد آنتی اکسیدان های سنتزی به دلیل اثرات مخرب بر سلامت مصرف کننده کاهش یافته است. تحقیق حاضر با هدف ارزیابی قدرت آنتی اکسیدانی فلفل قرمز انجام شد. به منظور تهیه عصاره از فلفل قرمز از حلال هایی نظیر آب، اتانل و مخلوط آب و اتانل با یا بدون اعمال امواج فراصوت، استفاده شد. مقادیر ترکیبات توکوفرولی و فنلی موجود در عصاره ها به روش اسپکتروفتومتری و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره با استفاده از آزمون های بتا کاروتن و DPPH مورد بررسی و اندازه گیری قرار گرفتند. در انتها شاخص پایداری اکسایشی عصاره ها تعیین شد.نتایج نشان دادند که میزان ترکیبات فنلی بر حسب اسید گالیک در عصاره های مختلف در محدوده1066.3-1172.27 میلی گرم در کیلوگرم قرار داشت و میزان ترکیبات توکوفرولی عصاره ها بر حسب آلفا توکوفرول در محدوده، 693.52-867.65 میلی گرم در میلی لیتر بود. شاخص پایداری اکسیداتیو در عصاره های مختلف 5.55-7.23 ساعت بود. درصد مهارکنندگی اکسیداسیون اسید لینولئیک در عصاره ها بین %83.6-57.2 متغیر بود. و درصد مهار رادیکال های DPPH در عصاره های مختلف از %91.87-71.33 متغیر بود. بیشترین و کمترین راندمان استخراج ترکیبات فنلی و توکوفرولی به ترتیب در اثر استفاده از حلال های اتانول و آب به دست آمدند. فلفل قرمز با داشتن قدرت آنتی اکسیدانی بالا می تواند کارایی زیادی در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی داشته باشد.

كلید واژه: ترکیبات فنلی، توکوفرول، فراصوت، فعالیت آنتی اکسیدانی، فلفل قرمز

با سلام،محصول دانلودی بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران و بررسی کامل هدایت میشوید
بررسي خصوصيات آنتي اکسيداني عصاره فلفل قرمز رايج در ايران