تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا

تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا

… دانلود …

تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا :

سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : دومين همايش سراسري پژوهش هاي نوين در کشاورزي و علوم دامي

تعداد صفحات : 11

چکیده مقاله:

امروزه سلامت مصرف کنندگان با مصرف مقادیر فراوان شکر به خطر افتاده است. در این مطالعه، از استویا جهت تولید نوشیدنی های کم کالری استفاده شده است. برای بهینه سازی اجزاء فرمولاسیون نوشیدنی ها کولا از روش سطح پاسخ (RSM) استفاده گردید. در این مطالعه نوشیدنی کولا اثر استویا و ساکارز روی خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی نوشیدنی بررسی شد. متغیرهای مستقل برای نوشیدنی در 5 سطح مورد استفاده قرار گرفتند. در این پژوهش تاثیر متغیرهای ذکر شده روی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی نوشیدنی ها بررسی شد. در نوشیدنی کولا، متغیرهای مستقل طرح شامل استویا در سطوح (0/4، 0/36، 0/2، 0/06، 0) و ساکارز در سطوح (102، 88، 51، 14/28، 0) بودند. مقادیر بهینه متغیرهای استویا و ساکارز در بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی کولا به ترتیب 0/34 (gr)؛ 88(gr) در 500cc نوشیدنی به دست آمد.

عنوان محصول دانلودی:تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا را در ادامه مطلب ببینید
تاثير جايگزيني استويا با شکر بر خصوصيات فيزيک و شيميايي و حسي نوشيدني کولا