مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX)

مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX)

… دانلود …

مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX) :

سال انتشار : 1393

تعداد صفحات : 12

در پژوهش انجام شده‌،تغییرات فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانت دانه‌های سویا رقم (DPX) در شرایط شوری در مراحل مختلف نمو گیاه از جمله مرحله جوانه‌زنی، دانه‌رستی‌، مرحله رشد رویشی و زایشی گیاه مورد بررسی قرار گرفت. براساس نتایج حاصل در مرحله جوانه‌زنی و دانه‌رستی آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز مقاوم بود وآنزیم‌های پراکسیدازوکاتالاز از آنزیم‌های حساس این مراحل بودند. درمراحل رویشی و زایشی رشد گیاه‌، آنزیم‌های پراکسیدازوآسکوربات پراکسیداز از مقاومت نسبی و آنزیم‌های کاتالاز و سوپراکسیددیسموتاز از جمله آنزیم‌های مقاوم در نظر گرفته شدند. با توجه به نتایج بدست آمده یکی از دلایل حساسیت مراحل جوانه‌زنی و رشد رویشی به تنش شوری را می‌توان حساسیت آنزیم‌های مذکور به غلظت‌های بالای نمک و نیز اثرات سمیت اسمزی ویونی کلرور سدیم دانست.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX) آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX) و بررسی کامل هدایت میشوید

مقاله بررسي اثر تنش شوري بر ويژگي‌هاي آنتي اکسيداني در مراحل جوانه‌زني، دانه رستي و نموي گياه سويا (Glycine max L. cv DPX)